Handdoekradiator
(VULCAN, 1460 x 565, Zwart)

RAL 8016

Gass

120 ° C

7.0 bar
 

Kleinhandelsprijs: € 935

U betaalt: € 328 Incl. BTW Nu Kopen

Op Voorraad
Verzending : 3-5 Werkdagen
Gratis verzending
Montage-pakket inbegrepen
Radiatorkranen zijn niet inbegrepen

 
Handdoekradiator
(Item # G-59-VULC-1460-565-)

De VULCAN past in elke badkamer of keuken met zijn stijlvolle openingen, ontworpen voor meerdere handdoeken. De VULCAN is een bouwkundig warmte-kunstwerk, dat bepalend voor de ruimte wordt waarin hij in staat. Verkrijgbaar in diverse kleuren, eventueel ook in chroom.

Hoogte
mm
Breedte
mm
Middelpunt
mm
Uitgangsvermogen
60 ° C
[W]

[kg]
1460 565 515 877 15

De kwaliteit van de grondstoffen: wij gebruiken alleen de beste uit de EU afkomstige producten en waarborgen hierdoor de hoogste kwaliteit.

De integriteit van de productie: wij gebruiken alleen beproefde en betrouwbare productieprocessen.

Service: wij geloven in openheid, communicatie en samenwerking.

ONZE INZET VOOR HET MILIEU
Voor onze chromen radiatoren gebruiken we geen koper. Het gebruik van koper (een procedure die gebruikt wordt door goedkope fabrikanten) zorgt voor giftige stoffen, zoals cyanide koper, die een verwoestende uitwerking hebben op het milieu.

Montage-pakket inbegrepen: K03

Alle Topdesign radiatoren en verwarmingen worden standaard voorzien van alle beugels en wandmontage-benodigdheden in een compleet installatiepakket. Het pakket stelt u in staat om de installatie zelf uit te voeren. Uiteraard sluiten de installatiebenodigdheden aan op uw productkeuze/kleurkeuze!

Hoe kunnen wij ons permitteren om 10 jaar garantie te geven op gepoedercoate en chromen radiatoren?

  • Dankzij een hoogwaardige productie die voldoet aan de eisen van ISO9001: 2008, ISO 14001:2005 en CE-regels zoals EN 442.
  • Dankzij het gebruik van hoogwaardige verf van Akzo Nobel (een van de grootste verfproducenten ter wereld) - haar producten bevatten geen TGIC, een giftige stof die toegevoegd wordt als verharder.
  • Dankzij het gebruik van dubbel nikkel (35-40 microns) gedurende het proces van verchromen.
  • Dankzij een volledig geautomatiseerd verzinkapparaat - en dankzij een luchtdichte afdichting van de radiatoren - zijn wij in staat om doordringing van zuren tijdens het verchromingsproces te vermijden, en zorgen er zo voor dat de binnenkant van de radiator niet roest.
  • Dankzij het zandstralen voordat de radiator geschilderd wordt; dit is essentieel - het vergroot namelijk de aanhechting van de coating op het oppervlak.

ONZE INZET VOOR HET MILIEU

Bij de productie van verchroomde radiatoren gebruiken wij geen koper. Het gebruik van koper (vaak toegepast door goedkope producenten) veroorzaakt afgeleide giftige stoffen, met een verwoestende werking op de omgeving.

Het beste bewijs voor de hoge kwaliteit van onze radiatoren zijn de certificaten uit 2000 en 2004, namelijk ISO 9001 en ISO 14001. In 2006 verkregen we bovendien de bevestiging dat onze producten voldoen aan de Europese norm EN 442. 

Wij zijn natuurlijk trots op onze erkenning en certificaten, maar deze vertegenwoordigen een kwaliteitscontrole die verwacht mag worden van een marktleider.

TECHNISCH DIAGRAM