BETAALMOGELIJKHEDEN

Afrekenen en betalen bij TopDesignRadiatoren.nl

TopDesignRadiatoren.nl speelt een actieve rol in het ondersteunen van online betaalmogelijkheden. Daarnaast kunt u ook met standaard betaalmogelijkheden bij ons terecht. Een overzicht van onze betaalmethoden treft u onderstaand aan.

De betaalmethoden worden ingeval het online winkel transacties betreft, automatisch aangeboden. Zodoende kunt u zelf, en naar eigen wens en inzicht, één van deze betaalvormen selecteren, waarna desbetreffend betaalproces automatisch en veilig wordt gestart. Uiteraard treft u tijdens het gekozen betaalmiddel online helpschermen aan om u te helpen indien u niet bekend bent met de geselecteerde betaalmethode.


Vooruitbetalen
Het is mogelijk om vooraf geld over te maken naar TopDesignRadiatoren.nl. Dit kan middels een eenmalige machtiging, maar ook via een traditionele bankoverschrijving.


Creditcard
Het is mogelijk om met een creditcard online producten te bestellen bij TopDesignRadiatoren.nl. Een uitgebreid scala aan creditcardtypen wordt u aangeboden. Onder andere VISA, MasterCard en American Express worden ondersteund door onze Payment Providers.


iDeal
Het is mogelijk op basis van iDeal een product te bestellen bij TopDesignRadiatoren.nl.


PayPal
Bij TopDesignRadiatoren.nl is het mogelijk om met uw PayPal-account te betalen.


Onder rembours
Het is niet mogelijk producten te bestellen onder rembours bij TopDesignRadiatoren.nl.


Elektronisch betalen
Elektronisch betalen is mogelijk bij TopDesignRadiatoren.nl. - o.a. RaboDirect en PayPal behoren tot de betaalmogelijkheden.


Betalingsmogelijkheden bij afhalen
Betalen bij afhalen is mogelijk (contante betaling).


Bestelling
Bij een bestelling kunt u een ons bellen of e-mailen we sturen u de e-mail met de bestelling voor uw bevestiging. Vervolgens sturen we een factuur die graag binnen 14 dagen betaald wordt. De bestelling duurt 3/4 weken.

Mocht het een bestelling zijn van een radiator die speciaal voor u gemaakt wordt zoals bij NOVA GLAS met uw eigen image of foto kan deze niet meer geretourneerd worden.
Als het gaat over een standaard model kan deze nog na ontvangst binnen 14 dagen nog geretourneerd worden.